O nama

O nama

Poštovani korisnici,

Čast nam je i zadovoljstvo ponuditi Vam poslovnu saradnju u domenu pružanja usluga svih vidova i vrsta transporta te Rent-a-Car-a.

Champion AC d.o.o. Sarajevo osnovan je u oktobru 1998 godine, u Sarajevu BiH, započevši rent-a-car djelatnost sa 5 vozila i 2 uposlena. Vremenom smo strpljivo gradili svoj imidž kroz kvalitetan, pouzdan, redovno održavan, servisiran i mlad vozni park, te kroz pružanje visoko profesionalne usluge, držeći se stare devize da je “klijent uvijek u pravu”. Sve svoje napore smo usmjerili u pravcu konačnog zadovoljstva naših kupaca. Uvijek smo, kao i sada, bili spremni podrediti i usmjeriti sve svoje napore prema svim našim potencijalnim i stalnim klijentima, te na svaki mogući način pronaći zajednički jezik i doći do konačnog dogovora te raznih vrsta rent-a-car i drugih aranžmana, a sve na obostrano zadovoljstvo.

Danas Champion AC d.o.o. posjeduje respektabilan i raznovrstan vozni park, u različitim klasama, počev od putničke (svih kategorija), preko programa terenskih vozila pa do kombi vozila za prevoz ljudi i stvari. Broj naših uposlenika konstantno raste, sa kancelarijom i sjedištem u Sarajevu, te sa isturenim odjeljenjima i mjestima kontakta u svim većim gradovima, kako u BiH, tako i šire, na području cijele regije, što Vam moze garantirati vrhunsku i brzu uslugu, te kvalitetu vozila u svakom smislu, situaciji i lokaciji.

Na kraju, budući da posjedujemo iskusno i kvalificirano osoblje i vozače sa aktivnim poznavanjem stranih jezika, te značajno višegodišnje iskustvo i reference u domenu rent-a-car poslovanja, sa mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima i našim poslovnim partnerima iz cijelog svijeta, te da nalazimo da je kvalitet vozila u sastavu našeg voznog parka, kao i cijene i uvjeti za najam vozila koje nudimo, te nivo kvalitete pružene usluge, veoma konkurentan i profesionalan, te kao takav, vrijedan Vašeg povjerenja i pažnje, iskreno se nadamo da ćete pronaći Vaš interes u započinjanju i širenju obostrano uspješne poslovne suradnje sa našom kompanijom, te nam dati priliku da pokažemo naše poslovne mogućnosti i kvalifikacije, te tako opravdamo ukazano nam povjerenje sa Vaše strane.

U slučaju potrebe za bilo kakvim dodatnim informacijama ili detaljima, stojimo Vam na daljem raspolaganju, u direktnoj i pisanoj komunikaciji.

Hvala unaprijed na saradnji i ukazanom povjerenju.

Očekujuci Vaše javljanje,
srdačan pozdrav

Champion AC Team

Kao i do sada, otvoreni smo za sve Vaše prijedloge, kritike i sugestije.

Imate neko pitanje ili specifičan zahtjev?

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem vremenskom roku

Na vrh